Despre noi

CASARA – O POVESTE

Vopseaua sărită pe blatul mesei. O umbră vagă pe oglinda toaletei. O cană de metal cu smalţul crăpat, plină cu hortensii albe. Un candelabru de cristal. Un covor din lână pură, ţesut la un război vechi de o sută de ani de o bunică albă şi blândă din Bucovina. Revistele preferate, într-un coş de nuiele. Un fotoliu făcut parcă pentru ceai şi după-amieze cu aromă de ploaie, realizat într-un mic atelier de familie din ţara ceaiului şi a după-amiezelor cu aromă de ploaie.

Pentru orice informații legate de produse si prețuri, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: office@casara.ro   ; Telefon: 0756134397

Nu tuturor ne place frumuseţea imperfectă a obiectelor vechi. Nu toţi visăm la căldura, confortul şi dezordinea naturală a unui acasă în care nimic nu e studiat, nimic nu e forţat, nimic nu e artificial. Dar celor care se simt vizaţi… lor le spunem că pentru ei există Casara. Un spaţiu în care să redescoperim tot ce e feminin, imperfect şi ca odinioară, tot ce e realizat manual, nu în serii standardizate, tot ce e natural, simplu şi confortabil. Pluşuri, cristale, mobilier cu detalii fermecătoare, porţelanuri pictate, carafe argintate, toate amintind pe rând de eleganţa desuetă a unui palazzo toscan, de simplitatea plină de poezie a unui han provensal, de căldura unui cottage. La Casara spunem poveşti, bem un ceai bun şi inventăm traduceri pline de umor pentru shabby chic.

Dar Casara nu se rezumă la obiecte frumoase, atmosferă plăcută şi delicii gourmet – deşi există şi ele. Ne lăudăm că nu ignorăm defel aspectele prozaice ale amenajării unei case. Cu noi poţi vorbi despre uşi, despre galerii şi mânere şi robinete, despre toate aspectele mărunte dar atât de importante ale decorului. Apoi despre dulapuri, lămpi, draperii, covoare, mobilier de bucătărie, o cadă frumoasă… Ne întrebi, ne arăţi o fotografie, şi noi căutăm pentru tine cea mai potrivită formulă. Vino singură, cu planul casei, şi te ajutăm să măsori, să calculezi, să alegi. Vino cu designerul tău şi va avea tot sprijinul nostru.

Clienti