Este sloganul brand-ului portughez Tela Bags, care transforma lucruri si materiale ce in mod normal ar ajunge la gunoi in idei si accesorii originale. Compania infiintata in 2006 a pornit de la bannere din pvc, provenite de la diversi colaboratori – muzee, teatre, targuri – si a continuat cu altele, ca linoleum sau reviste. Colectia Banner Line se axeaza pe o gama de accesorii din bannere perforate si reciclate, eco-friendly si accesibile. Press Line include obiecte din reviste, ziare si postere reciclate.

Rezultatul consta deci in cateva colectii de genti, portofele si agende care surprind printr-un design simplu, dar atractiv si jucaus, adresate oricarui iubitor eco de fashion.

Vino la showroom-ul nostru si alege-ti preferata!

Rezultatul consta deci in cateva colectii de genti, portofele si agende care surprind printr-un design simplu, dar atractiv si jucaus, adresate oricarui iubitor eco de fashion. Echipa Tela este focusata, de asemenea, pe calitatea produselor. Desi materialele au imperfectiuni inevitabile, controlul calitatii se face riguros, iar fiecare piesa este unica. Vino la showroom-ul nostru si alege-ti preferata!